Гората край вилната зона на Нови Искър, където по-рано бе

...
Гората край вилната зона на Нови Искър, където по-рано бе
Коментари Харесай

Гората край Нови Искър почерня от полиция, с кучета и металотърсачи търсят оръжието и следи от килъра

Гората край вилната зона на Нови Искър, където по-рано бе открит фамилният джип на убитата 6-членна фамилия, както и трупът на брачната половинка Кети Кюхова, почерня от полиция. Нови и нови спецчасти от силите на реда идват на мястото на закононарушението, оповестява ПИК.
Припомняме, че както първо медията ни заяви убитата Кети и вторият й брачен партньор Неделчо са били в отлични връзки, макар претърпяната преди 4 години драма, при която тя губи общото им дете. Двамата са имали по един наседник от предходни бракове - тя щерка, а той наследник, които също са намерили гибелта си в кървавата нощ на 31 декември точно на Нова година, когато по първични данни е станало всеобщото и грубо ликвидиране в триетажната фамилна къща в Нови Искър.
От повече от два часа полицията претърсва региона към джипа за следи от килъра, както и от оръжието на жестокото закононарушение, което още не е намерено. Разследващите изпозват подготвени кучена и металотърсачи, с цел да оказват помощ за събирането на материални доказателства.
До момента е ясно, че откритият мъртвец е на Кети Кюхова и по първична информация тя е убита с патрон в главата. Един от охраняващите служители на реда призна, че джипът на семейството, до който е открита дамата е към момента на място и се търсят улики.
Местни пък разкриха, че пътят е бракониерски и огледът ще продължи до вечерта, като ще бъдат доведени и проследяващи кучета. Периметърът, който ще бъде претърсен е голям, оповестиха проверяващи. Местността е мъчно налична и проходима единствено с джипове, а пътят, по който е открита колата се е употребил най-вече от бракониери.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР