Горан Иванишевич отдаде поражението на Новак Джокович от Алехандро Давидович

...
Горан Иванишевич отдаде поражението на Новак Джокович от Алехандро Давидович
Коментари Харесай

Иванишевич: Новак беше болен, ще е готов за Ролан Гарос


Горан Иванишевич отдаде провалянето на Новак Джокович от Алехандро Давидович Фокина в Монте Карло на два съществени фактора – неяснотата при построяването на програмата му и здравословното положение на международния №1;

„Не се усещаше добре, преди да пристигна тук. Беше болен – дано кажем, че не е бил на 100% подготвен да се състезава,“ сподели хърватинът пред UbiTennis.

„Също по този начин от голяма важност е и обстановката – до преди три седмици не му бе разрешено да пристигна тук поради решение, обвързвано с Covid. След това Франция отвори порти и го позволи. Трудно е на психическо равнище – не можеш да се подготвиш както би трябвало,“ добави наставникът на водача в класирането.

Иванишевич посочи и това, че Джокович е изиграл единствено три мача, преди да дойде за началото на сезона на клей. Освен това Горан подсети и за миналогодишното му показване на алено:

„Започна зле тук, загуби от Еванс във втори кръг. След това записа поражнение на полуфиналите в Белград. Игра добре в Рим, където стигна до финала и по-късно завоюва Ролан Гарос – не съм обезпокоен. Нуждае се от повече мачове, ще откри пътя си.“

Шампионът от Уимбълдън ’01 удостовери, че Ноле ще взе участие на всички съревнования преди шампионата от Големия шлем в Париж.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР