Горан Драгич изказа мнението си относно представянето на Лука Дончич

...
Горан Драгич изказа мнението си относно представянето на Лука Дончич
Коментари Харесай

Драгич: Очаквах Дончич да е на такова ниво, но не толкова скоро

Горан Драгич изрече мнението си по отношение на представянето на Лука Дончич в НБА. Двамата са съотборници в националния тим на Словения и бяха част от състава, който стигна до европейската купа преди повече от две години в Истанбул. В Лигата Драгич играе за Маями, до момента в който Дончич пази емблемата на Далас.

“Дали съм сюрпризиран? Ако би трябвало да съм почтен - не. Очаквах да играе на такова равнище, само че може би има лек детайл на изненада, тъй като го прави толкоз рано в кариерата си. Мислех си, че може би ще играе по този начин след три или четири сезона. А той е едвам втора година и играе необикновено още в този момент. Винаги съм бил наясно с това, че е надарен. Когато беше на шест, играех с татко му, а той подаваше топките”, разяснява Драгич.

“Определено е в дискусята за MVP, само че има доста фактори, които въздействат на това решение. Вече е един от най-хубавите играчи в НБА, би трябвало да усъвършенства някои детайли от играта си, само че към момента е млад и има доста години пред себе си. Познавам мисленето му. Отдаден е на играта, не се опасява да работи и желае да става по-добър”, сподели още гардът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР