Горан Благоев и Ивелина Георгиева са кандидатите за президент и

...
Горан Благоев и Ивелина Георгиева са кандидатите за президент и
Коментари Харесай

Горан Благоев e кандидатът за президент на обединението на Цветанов и Москов

Горан Благоев и Ивелина Георгиева са претендентите за президент и вицепрезидент на " Национално обединяване на десницата " - Консервативно обединяване на десницата (КОД) и " Републиканци за България " (формациите на Петър Москов и Цветан Цветанов, б. р.). Това разгласи доктор Любомир Канов, зам.-председател на КОД по време на конференция на обединяването.

При представянето на Горан Благоев, Канов уточни, че не има вяра, че той има потребност от показване пред българския народ, тъй като по думите му, той е завоювал в сърцето на народа едно особено място на цивилизоващ преподавател за нашата история, преподавател за нашето християнство.

Д-р Ивелина Георгиева, претендент за вицепрезидент, е родена в Котел, градът дал толкоз забележителни и велики българи, които са повдигнали националното съзнание и са служели като лъч на култура и образец по време на Възраждането, сподели Канов. Тя е приключила медицина, работила е като педиатър, един от борците на фронта с Covid-19 в една от най-големите лечебни заведения.

" Нашата президентска двойка е почтена да бъде чута от целия наш народ ", сподели Канов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР