Goole Pixel 3 и Pixel 3 XL са телефоните, за

...
Goole Pixel 3 и Pixel 3 XL са телефоните, за
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда Google Pixel 3

Goole Pixel 3 и Pixel 3 XL са телефоните, за които може би са изтекли най-вече изображения и информация през последните месеци.

В мрежата неколкократно се показваха прототипи, за чиято меродавност няма по какъв начин да имаме гаранция, преди формалното оповестяване на телефоните на 9 октомври .

 Ето какви са всички нови джаджи на Amazon
Ето какви са всички нови джаджи на Amazon

Какво са ни подготвили Джеф Безос и компания

Само преди няколко дни обаче WinFuture, на които нормално може да се има доверие, разгласиха нови рендъри (изображения) на бъдещите телефони на Гугъл.

Изображенията, които са разказани като " в действителност публични фотоси за пресата ", подсказват много за дизайна на Pixel 3 и Pixel 3 XL.

Малкият Pixel 3 най-вероятно ще е с много нормално изглеждащ 5.5-инчов екран и ще бъде с към този момент старомодните дебели рамки.

Pixel 3 XL наподобява ще има 6.2-инчов екран, като дизайнът на предната страна е микс сред този на Pixel 3 и на iPhone X.

 Снимка 380236

За момента се допуска, че главните цветови разновидности ще са черен и бял, само че допускаме, че Гугъл са подготвили и още.

От други източници чуваме, че корпусът и на двата телефона ще е композиция от подсилено стъкло и метал.

 Снимка 380238

Pixel 3 и Pixel 3 XL може би ще имат по две 8-мегапискелови предни камери и единствено един камерен датчик на гърба.

 Всички нови Android телефони през октомври
Всички нови Android телефони през октомври

Huawei, Samsung, LG и други ни готвят огромни изненади

При всички положения вълнението към двата нови модела на Гугъл е огромно, а упованията - високи, само че ще би трябвало да изчакаме още няколко дни, с цел да разберем какво тъкмо ни е подготвил софтуерният колос.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР