Google Благодарение на бързата реакция на служители от РУ Пазарджик и

...
Google
Благодарение на бързата реакция на служители от РУ Пазарджик и
Коментари Харесай

Арестуваният на Тракия правел секс с наивни самотни дами

 Google Благодарение на бързата реакция на чиновници от районно управление (на МВР) Пазарджик и бранш " Пътна полиция “ е арестуван мъж от Тетевен, нападнал притежател на шивашки завод и негова служителка. Сигнал за случилото се бил получен през вчерашния ден рано сутринта в полицейското ръководство в Пазарджик. По първична информация чужд мъж е отишъл в шивашки завод, благосъстоятелност на частна компания. 

Там той почнал свада с работничка в цеха, с която имал персонални връзки от известно време. Намесил се шефът на компанията, който защитил служителката си от нападателния мъж. Тогава скандалджията издавил нож и пробол съперника си в региона на гърба. След това той напуснал цеха и избягал с лек автомобил. 

Незабавно автопатрули при районно управление (на МВР) Пазарджик и бранш " Пътна полиция “ блокирали целия периметър към регионалния град. Линейка транспортирала потърпевшия в МБАЛ " Пазарджик ", където той е настанен единствено с повърхностни пострадвания и без заплаха за живота. 

Минути по-късно екип на магистрална полиция засякъл лек автомобил " Мерцедес “ с ловешка регистрация на Автомагистрала " Тракия ". Вътре униформените разкрили нападателя, който се оказал 33-годишният Б.В. от Тетевен. Заедно с него пътували брат му и още двама мъже от същия град. 

На мястото е осъществен оглед, известен е дежурен прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик, почнало следствие по случая. Оказало се, че Б.В. имал връзка с 50-годишна пазарджиклийка, която работила в шивашкия завод. 

Тетевенецът схванал по кое време дамата е на работа и отишъл да я заплашва макар, че имал ограничаваща заповед по Закона за отбрана от домашното принуждение. Б.В. е с голям брой престъпни регистрации, осъждан, в това число и с ефикасни присъди. 

Четиримата мъже са арестувани в началото за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. С разпореждане на прокурор срокът на задържане на Б.В. е продължен със 72 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане.

Проверка на " Блиц " откри, че ромът Борис Вулов е остарял медиен " воин ". Той е аналог на огромния наш артист Тодор Колев от " Опасен сексапил ". Вулов е необразован, няма обучение, само че е извънреден манипулатор. Успява да измами образовани и самотноживеещи дами, да прави секс с тях, да им желае пари, да върти връзки и най-после ги изоставя. В досието и присъдите му има доста излъгани наивни дами, в това число и похищение на две девойки преди години, които за благополучие били открити от полицията живи и здрави. Мошеникът оправдавал мургавата си кожа с неистини, че татко му е чужденец, а майка му българка. Представял се за доста богат, само че все още закъсал за пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР