Google започна да внедрява функцията Immersive View в своите Google

...
Google започна да внедрява функцията Immersive View в своите Google
Коментари Харесай

Започна внедряването на функцията Immersive View в Google Maps

Гугъл стартира да внедрява функционалността Immersive View в своите Гугъл Maps. С тази нова функционалност можете да изследвате света към себе си, потопени в завладяващи 3D изгледи, основани от изкуствен интелект.

Immersive View е към този момент разполагаем. Представена преди съвсем една година по време на годишната конференция Гугъл I/O, триизмерната функционалност Immersive View най-сетне е към този момент в Гугъл Maps. Гугъл разгласи внедряването при започване на февруари, само че новите 3D изгледи по този начин и не се появиха. Те към този момент са налични в Гугъл Maps, към този момент единствено за няколко огромни града. С тази нова функционалност Гугъл се надява да даде на всички неповторимо потапяне в околната атмосфера. Гугъл показа функционалността като нов метод за проучване на местността, която можете да изследвате като в никакъв случай по-рано.

За да предложи тези фотореалистични 3D изгледи, Гугъл разчита на собствен изкуствен интелект. Изображенията, предлагани от Immersive View, са основани благодарение на ИИ, чиято задача е била да комбинира милиарди изображения от Гугъл Street View, както и многочислените въздушни фотоси, притежавани от Гугъл.

В допълнение към поглъщащите 3D изгледи функционалността обезпечава достъп до информация, показана по неповторим метод. Изображенията могат да бъдат контекстуализирани, с цел да отразяват действителността според от времето на деня. Като докоснете бутона Time & Weather (Време и прогноза), можете да прелитате или елементарни да разглеждате известни места по друго време на деня. В взаимозависимост от вашия избор на времето на деня и климатичното време можете да разгледате редица известни места на слънце или в дъжд, да разгледате монумент по време на изгрев или залез.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР