Google винаги са били критикувани, че популярния им уеб браузър

...
Google винаги са били критикувани, че популярния им уеб браузър
Коментари Харесай

Google готви огромна промяна за Chrome, която ще зарадва всички потребители

Google постоянно са били подложени на критика, че известния им уеб браузър употребява прекалено много систематични запаси. Проблемът се задълбочава още повече, когато сте отворили голям брой раздели. От една страна това забавя работата на Гугъл Chrome, а от друга може да блокира и да не зареди вярно наличието.
Ако ви се е случвало знаете какъв брой неприятно може да бъде затварянето на всички табове и започването изначало. Добрата вест е, че Гугъл към този момент работят над решение на този проблем.
Компанията е основала по-ефективна система за ръководство на разделите, която ще улесни потребителите, без значение дали употребяват смарт телефон или компютър.
Последната версия на Гугъл Chrome предлага изменен интерфейс, което ще ви разреши по-бързо да навигирате сред всички отворени раздели в браузъра. Предвидена е опция да комбинирате заредените раздели в разнообразни групи, което също може да е много потребно в доста обстановки, оповестява AndroidPolice.
Вече е налична и функционалност за десктоп устройствата, с която да поставите курсора на мишката върху даден таб и незабавно да видите информация за връзката.
Така ще си спестите време в откриването на наличието, което ви би трябвало. Интеграцията сред мобилната и десктоп версията на Chrome се задълбочава с опцията да споделяте линкове сред тях. Допълнително са усъвършенствани опциите на гласовата услуга Гугъл Assistant.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР