Google въвежда нов алгоритъм в търсачката си, който ще ограничава

...
Google въвежда нов алгоритъм в търсачката си, който ще ограничава
Коментари Харесай

Google ще ограничава фалшивите сайтове

Google вкарва нов логаритъм в търсачката си, който ще лимитира резултатите с подвеждащи заглавия или спам. В блога си компанията споделя, че системата ще дава акцент над истинското наличие.

" Много от нас са изпитвали разочарованието, когато посетят интернет страница, която наподобява като че ли дава отговор на това, което търсим, само че не е по този начин. Съдържанието може да не предлага, това, което търсите или даже може да наподобява, че не е написано от човек ", разяснява Гугъл.

Компанията има поради страниците, които са самобитни генератори на основни думи. Те употребяват всевъзможни трикове за оптимизация пред търсачките, като обръщат внимание най-вече на техническата част, а не на наличието. Често изявленията даже може да са генерирани от ботове и да не оферират действителна информация. За сметка на това заглавието основава противоположното усещане.

От идната седмица резултатите на британски език ще употребяват " серия усъвършенствания, които да създадат търсенето по-лесно за хората и да намират наличие, което е направено от хора за хора ". Гугъл твърди, че при тестванията на новия логаритъм са записани обилни усъвършенствания при търсене на просветителни материали, техническа информация, вести, изкуства и онлайн извършване на покупки, предава .

Интернет колосът дава за образец търсене на информация за нов филм, като уеб страниците за ревюта " не дават друга вероятност от наличната, а единствено я агрегират ". Такъв вид информация ще се демонстрира по-ниско в резултатите, споделя Гугъл.

Компанията дава насоки на основателите на наличие по какъв начин да не бъдат наранени от актуализацията. Тя споделя, че наличието би трябвало да бъде написано за хората, т.е. да е потребно за тях, да им дава нова информация, а не е усъвършенствано единствено и само за добра позиция в резултатите.

Гугъл обръща внимание, че логаритъмът ще прави непрекъснати инспекции и разбори на уеб страниците. Ако реши, че не са потребни, ще им поставя вътрешен маркер, за по-ниско класиране. Ще са нужни няколко месеца положително държание на дадения уебсайт, с цел да може логаритъмът да е сигурен, че той е коригирал методите си към по-добри практики и да отстрани маркера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР