Google Translate добави четири нови езика към услугата си за

...
Google Translate добави четири нови езика към услугата си за
Коментари Харесай

Google Translate превежда на четири нови езика

Гугъл Translate добави четири нови езика към услугата си за превод за първи път от четири години насам, оповестиха от компанията.

За потребителите на известната услуга за превод към този момент са налични и езиците - татарски, туркменски, уйгурски, руанда и ория (друго му име е одия, индоевропейски език, който се приказва в индийския щат Ориса).

Гугъл Translatе към този момент поддържа 108 езика.

„ Във всеки от петте добавени езика, употребявайки Гугъл Translate, можете да превеждате както текстове, по този начин и уеб страници. Виртуална клавиатура е налична и за татарски, уйгурски и руанда ", обявиха от компанията.

От софтуерния колос декларират, че макар че качеството на превода на новите езици е несъвършено, се надяват услугата да помогне на милиони хора.

В известието за пресата се споделя още, че потребителите, които приказват един от неотдавна добавените езици, могат да се причислят към общността на Гугъл Translate (общност от запалянковци, които усъвършенстват услугата), с цел да оказват помощ за възстановяване на качеството на машинния превод.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР