Google търсенията за търговия с акции са нараснали с 466%

...
Google търсенията за търговия с акции са нараснали с 466%
Коментари Харесай

Google търсенията за търговия с акции нараснаха с 466% за 5 дни в световен мащаб

Google търсенията за търговия с акции са нарастнали с 466% в интервала сред 22 и 27 март в международен мащаб. Една от последните аргументи за този растеж е карантината и обстоятелството, че доста хора сега търсят различни благоприятни условия за приходи, сочат данни на Learnbonds. Резултатите са изчислени за интервала сред 31 март 2019 година и 27 март тази година.

Скокът в търсенията корелира с възходящите случаи на ковид COVID-19, като пандемията засегна множеството световни стопански системи. Анализът на данните демонстрира, че възходящата наклонност в закупуването на акции стартира през последната седмица на февруари. Към този миг търсенията имат резултат от известност 30. Следващата седмица търсенията са останали непрекъснати със същия резултат.

През втората седмица на март търсенията доста са се повишили с 663%, а по-късно с 809%. Между 22 и 27 март търсенията са се нараснали с 466%. До края на седмицата обаче се чака търсенията да се усилят още повече, тъй като не са били включени всички дни.

Гугъл trend платформата проучва известността на водещите поръчки за търсене в Гугъл Търсене в разнообразни райони и езици. За търсенията с Гугъл, стойност от 100 е най-голямата известност за термина. Стойност 50 значи, че терминът е на половина известен.

Докато доста страни, които се пробват да овладеят разпространяването на болестта, множеството международни фондови пазари се сринаха. В същото време разнообразни централни банки оповестиха проекти за намаляване на резултатите на ковид.

Като цяло множеството акции следят най-лошите си спадове в историята. Търсенията могат да значат, че вложителите се стремят да се възползват от ниските цени посредством закупуване на избрани акции за да завоюват от това в бъдеще.

Северна Америка води в търсенето на акции

Жителите на Северна Америка са най-заинтересовани от закупуването на акции. Съединени американски щати и Сингапур заемат водещи позиции с оптимален резултат от 100, следвани от Канада с резултат от 85.

Извън Северна Америка жителите на Обединените арабски емирства също демонстрираха интерес към тази тематика, като реализираха оценка за известност от 39 през последните 12 месеца. Търсенията от Австралия заемат пето място с резултат от 34.

По-специално, Съединени американски щати поемат водеща позиция, до момента в който страната се трансформира в най-засегнатата от ковид все още с регистрирани над 164 000 случая.

Пазарите сега са паникьосани, до момента в който политически, финансови водачи и медици се пробват да овладеят ужаса от COVID-19. Пазарите могат да претърпят и още загуби, защото броят на смъртните случаи се повишава, с което държавните управления одобряват все по-строги ограничения за ограничение на вируса.

Избор на акции за закупуване

На фона на интереса за закупуване на акции, чиито цени паднаха по време на пандемията, се приканва вложителите да разграничат фирмите, чиито акции поевтиняват вследствие на други резултати върху пазара, и тези, които са се потърпевши особено от актуалната рецесия.

Освен това вложителите би трябвало да погледнат до каква степен коронавирусната рецесия ще се отрази върху компанията в този момент и в бъдеще, наред с финансовата непоклатимост.

В момента има някои акции, които се смятат за най-хубавите за инвестиция, защото актуалната обстановка им е удобна. Например, запасите, свързани със опазването на здравето, технологиите и потребителските артикули, имат огромен капацитет за отскок. Секторът на опазването на здравето се усъвършенства след експлоадирането на ковид в Ухан, Китай преди към три месеца. Доброто показване на акциите се дължи на обстоятелството, че секторът е нужен за ръководство на ковид. Най-засегнатите браншове включват индустриални артикули, финанси и услуги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР