Google ще позволи на своя уеб браузър Chrome да се

...
Google ще позволи на своя уеб браузър Chrome да се
Коментари Харесай

Google въвежда Chrome в автомобилите

Google ще разреши на своя уеб браузър Chrome да се употребява на екрана на информационно-развлекателната система в автомобила. Пътниците ще могат да сърфират в интернет, когато колата е паркирана или е на светофар, да вземем за пример. Функцията идва с транспортни средства, при които софтуерът на Гугъл е конфигуриран непосредствено в автомобила.

Услугата в началото ще се предлага в модели на Volvo и електрическата марка Polestar, разкриха от Гугъл на софтуерното ревю CES в Лас Вегас. За коли с вграден Гугъл " ще може да се трансферира планирането на маршрута от приложението за карта от смарт телефон непосредствено към системата на автомобила.

За потребителите, които свързват своя смарт телефон с операционната система Гугъл Android към колата си, скоро ще има и алтернатива за шерване на настоящия обсег на батериите с приложението за карти. Това значи, че всички нужни прекъсвания за зареждане могат да бъдат планувани по време на стартирането на навигация. Тази функционалност в началото ще бъде налична в два електрически модела на Ford.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР