Google се чувства толкова уверен в предстоящите си смартфони от

...
Google се чувства толкова уверен в предстоящите си смартфони от
Коментари Харесай

Google Pixel 4 ще разполага с телеобектив

Гугъл се усеща толкоз убеден в идните си смарт телефони от серията Pixel номер 4 по ред, че е решил да постави завършек на течовете на информация и от компанията сами са пуснали информацията за самият телефон.

От публично показаните изображения, както и от съдействието на късчетата информация от отчетите, знаем, че телефоните ще имат най-малко две камери, а с помощта на програмния код, който се намира в приложението Гугъл Camera, разбираме, че едната камера ще бъде такава за доближаване с телефото леща.

Най-новото приложение Гугъл Камера, версия 6.3, в операционната система Android Q beta 5, с номер на създаването QP1A.190626.001, съдържа код, обвързван със „ Sabre “, както и вътрешен код, разкриващ функционалност за Super Res Zoom.

Има и други късчета код, само че те са история за друга публикация.

От старта си през 2016 година, линия Pixel се трансформира в предстоящо предложение в календара за показване на смарт телефони от огромните компании. Предлагайки набор от функционалности с съвсем несравнимо равнище на софтуерно изпипване, апаратите на компанията са създали доста, с цел да завоюват обожанието на софтуерната общественост като цяло.

Това не значи, че конкуренцията си почива, а Гугъл през 2019 година ще би трябвало в действителност да се изправи, в случай че желае линията на Pixel да дава отговор на упованията със идната си итерация. Може ли да стигне до върха на листата ни с най-хубавите телефони с Android, или най-хубавите телефони с камера, както съумя моделът Pixel 3 преди този момент? Само времето ще покаже.

За край:
Какво е? Следващия смарт телефон със супер качествена камера и мощен изкуствен интелект от Гугъл
Кога да го чакаме? Вероятно през октомври 2019 година
Колко ще коства? Вероятно покрай 1000 $ / 1000 евро


Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР