Google рекламира множество иновации в първата сграда, изцяло проектирана и

...
Google рекламира множество иновации в първата сграда, изцяло проектирана и
Коментари Харесай

В новия офис на Google създателите на AI работят без нормален Wi-Fi

Google популяризира голям брой нововъведения в първата постройка, напълно проектирана и издигната от интернет колоса, и даже упорства чиновниците да се съсредоточат върху най-важния план: построяването на мощен AI. Но някои чиновници споделят, че биха желали нововъведенията да включват естествен Wi-Fi.

Гугъл построи нов офис Bay View в Mountain View за своите разработчици на AI, само че се оказа, че те са принудени да работят без подобаващ Wi-Fi, пише Reuters. Служителите са принудени да си популяризират интернет от смарт телефони, да се свързват с кабели и даже да вървят на работа в кафене.
 Гугъл офис Гугъл построи нов офис Bay View в Mountain View за своите разработчици на AI, само че те би трябвало да работят без подобаващ Wi-Fi Снимка: Гугъл
Сградата е имала неработещ или в най-хубавия случай на петна Wi-Fi от месеци, съгласно шестима души, осведомени със обстановката. По-рано Гугъл популяризира новата постройка в книга, която акцентира нейните авангардни характерности и „ среда, в която всеки разполага с инструментите, от които се нуждае, с цел да успее “.

Гугъл призна, че е имал проблеми при свързването с Wi-Fi в Bay View, само че към този момент е подхванал стъпки за разрешаване на казуса и компанията се надява да усъвършенства обстановката през идващите седмици.

Един чиновник, поискал анонимност, сподели пред осведомителната организация, че водещата интернет компания в света би трябвало да се оправи с подобен проблем. Но мениджърите на Гугъл посъветваха чиновниците, които основават нов AI, да се разходят на открито или да седнат в близкото кафене, където Wi-Fi сигналът е по-силен. Някои чиновници даже неотдавна получиха нови преносими компютри с по-мощни Wi-Fi чипове.

Гугъл не разкрива повода за проблемите с Wi-Fi, само че сътрудници на Гугъл споделят, че вълнообразният покрив на постройката разсейва Wi-Fi сигнала.
 Гугъл офис Снимка: Google
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР