Google пусна първия си смартчасовник миналата година – Pixel Watch.

...
Google пусна първия си смартчасовник миналата година – Pixel Watch.
Коментари Харесай

Съобщава се, че Google Pixel Watch 2 ще има по-добър живот на батерията и нов процесор

Гугъл пусна първия си смартчасовник предходната година – Pixel Watch. Сега компанията работи върху неговия правоприемник, Pixel Watch 2, който се чака да бъде пуснат на пазара през идващите месеци.

Нов отчет от 9to5Google твърди, че Гугъл Pixel Watch 2 ще има доста по-добър живот на батерията от своя предходник.

Докладът, който цитира разнообразни източници, показва, че идният Гугъл Pixel Watch 2 може да издържи повече от ден с задействан включен екран (always-on display). Ако функционалността за икономисване на батерията е задействана, тогава устройството може да издържи до два дни. Това демонстрира огромно усъвършенстване, като се има поради, че познатият до момента модел едвам устоя 24 часа с деактивирана функционалност за включен екран.

Има няколко фактора, които оказват помощ за живота на батерията на идния смартчасовник на Гугъл, в това число нов процесор, който ще бъде по-енергийно ефикасен, както и батерия с по-голям потенциал. Очаква се Pixel Watch 2 да бъде оборудван с чипсета Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1, за който се твърди, че е с 20% по-енергийно ефикасен от Snapdragon Wear 4100+, намиращ се в Pixel Watch.

Също по този начин се споделя, че часовникът ще има повече датчици за здравен мониторинг. Очаква се Гугъл Pixel Watch 2 да бъде първото устройство, което работи с Wear OS 4, операционна система от Гугъл, основана особено за смартчасовници.

Точната дата на стартиране на пазара към момента е незнайна, само че се чака устройството да бъде показано тази есен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР