Google пусна нова функция за портретно ретуширане в Google Meet

...
Google пусна нова функция за портретно ретуширане в Google Meet
Коментари Харесай

Google Meet внедри функция за ретуширане на части от потребителя – например, може да се използва за „скриване“ на синини под очите и други

Гугъл пусна нова функционалност за портретно ретуширане в Гугъл Meet на мобилните устройства, която ще добави опция за „ елементарно поправяне на външния ви тип “ по време на видео-разговори. Пускането на уеб-версията е планувано за края на 2023 година

В кои случаи ще е потребна за потребление?

Функцията не е налична за потребителите с персонални сметки, а за останалите ще предложи опцията Portrait touch up, която се предлага в два режима. Така ще ви разреши да „ изравните “ тена си в друга степен по време на видео-разговор, да озарите зоните под очите и да скриете зачервяванията на очите си. Това се споделя в блога на Гугъл Workspace, както са забелязали от The Verge.

Компанията счита, че функционалността ще бъде потребна, да вземем за пример, в случай че потребителят се причисли към среща незабавно след излизане от фитнес-залата или се възвръща от простуда —- функционалността ще помогне за „ леко възстановяване “ на външния тип.

За кого ще бъде налична тя?

Можете да активирате режима и да изберете степента на ретуширане от настройките. Функцията последователно ще се появи в мобилните версии на Гугъл Meet за някои консуматори — да вземем за пример, при употребяващите Business Standard, Business Plus, Enterprise Starter, Education Plus, клиентите на Гугъл One и някои други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР