Google публикува кратко видео в Twitter, което показва как потребителите

...
Google публикува кратко видео в Twitter, което показва как потребителите
Коментари Харесай

Новият телефон на Google ще се контролира без докосване на екрана

Google разгласява малко видео в Twitter, което демонстрира по какъв начин потребителите ще могат да управляват новия модел Pixel 4 без да го допират, като употребяват жестове с ръка, написа CNBC.

Клипът стартира с проявление на консуматор, който отключва телефона единствено с взор, което е сходно на функционалността Face ID на iPhone. Традиционно механизмите за отключване посредством лице на Android не са толкоз надеждни, колкото Face ID и телефоните с операционната система на Гугъл разчитат по-скоро на пръстовите отпечатъци за сигурността, а на отключването посредством лице за улеснение. С новия телефон обстановката се трансформира и Гугъл твърди, че втората алтернатива става по-сигурния метод.

От компанията изясняват, че " отключването с лице употребява технология за различаване, която се обработва на устройството ви, тъй че данните от изображението в никакъв случай да не напущат телефона ви. Изображенията, употребявани за функционалността в никакъв случай не се резервират или споделят с други услуги на Гугъл. "
 Всичко, с което впечатляват новите евтини Pixel смарт телефони за $399
Всичко, с което впечатляват новите евтини Pixel смарт телефони за $399

Няколко значими характерности

Краткото видео, представящо новия модел, демонстрира също консуматор, който сменя песни в приложение без да допира телефона, което още веднъж допуска, че предната камера е с по-развити функционалности от предшвествениците.

Опцията се назовава Motion Sense и употребява радарна технология Soli, която е създадена от отдела, занимаващ се с хайтек планове на Гугъл.

От екипа споделят, че " Pixel 4 ще бъде първото устройство със Soli, захранващо новите функционалности Motion Sense, с цел да разрешава пропускането на песни, отлагането на аларми и заглушаването на телефонни позвънявания единствено с размахването на ръка. Тези благоприятни условия са единствено началото и тъкмо както Pixels се усъвършенстват с времето, Motion Sense също ще се развива като технологията ще бъде налична в определени страни. "

Pixel 3 и Pixel 3 XL излязоха на пазара предишния октомври, когато Гугъл обичайно пуска новите си телефони. Затова упованията са Pixel 4 и Pixel 4 XL да се появят по същото време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР