Google представи нова функция в своята платформа Earth, която позволява

...
Google представи нова функция в своята платформа Earth, която позволява
Коментари Харесай

Google Earth предлага пътуване в миналото

Google показа нова функционалност в своята платформа Earth, която разрешава да се върнем обратно във времето и да забележим по какъв начин са изглеждали избрани региони преди няколко десетилетия. Най-старите фрагменти са от преди 37 години и са налични при отваряне на платформата от всеки браузър, без значение от устройството което употребявате.

Новата функционалност разрешава виртуална разходка в 2D или 3D вид през другите години, като това дава ясна визия за това по какъв начин са се трансформирали дадени райони, по какъв начин е повлияло застрояването, човешката интервенция или избрани климатични фактори.

За съпоставяне може да разгледате по какъв начин са изглеждали Обединените арабски емирства преди години и да наблюдавате тяхното застрояване или пък да наблюдавате изсичането на горите по в избрани региони. Снимките са събрани с помощта на разнообразни спътници, а от Гугъл желаят да извърнат повече внимание на това по какъв начин се отразяват другите фактори върху Земята. Може да изпробвате функционалността ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР