Google представи ИИ-модел за Android 14, който ще може да

...
Google представи ИИ-модел за Android 14, който ще може да
Коментари Харесай

Android 14 ще получи ИИ, който ще генерира отговори на съобщения

Гугъл показа ИИ-модел за Android 14, който ще може да генерира текст въз основа на предходните известия на потребителя. На собствен ред, смарт телефоните Pixel също ще получат AI, който ще може да основава неповторими тапети за работния плот благодарение на текстови подзказки.

Magic Compose – нова функционалност за общоприетото приложение Android Messages, която ще разреши на потребителя да дава отговор благодарение на препоръчани от невронните мрежи отговори. Функцията може да употребява услугата Grammarly и да направи текста на известието по този начин, че да звучи по-„ малко “ и „ професионално “ или даже да имитира избран жанр. Компанията споделя, че бета-тестът на функционалността ще бъде разполагаем това лято.

Като част от извънредното предложение за Pixel, през идващия месец Гугъл ще добави AI за основаване на тапети, основани на въведени от потребителя текстови описания. Компанията също по този начин споделя, че има нов вид на „ кинематографичен тапет “, който употребява модели за машинно образование на устройството, с цел да трансформира фотосите на потребителя в 3D-изображения, които „ оживяват, когато мобилното устройство се отключи или наклони “.

Тази спомагателна конфигурация евентуално ще бъде част от по-голяма тематика в Android 14, когато платформата бъде пусната по-късно през годината. Компанията твърди, че потребителите ще могат да “персонализират изводи екран с нови директни пътища и красиво завършен часовник “, както и да ползват монохромна цветова палитра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР