Google предостави на всички потребители на Gemini безплатен достъп до

...
Google предостави на всички потребители на Gemini безплатен достъп до
Коментари Харесай

Google пусна безплатен достъп за всички до по-лекия AI-модел 1.5 Flash

Гугъл даде на всички консуматори на Gemini безвъзмезден достъп до своя по-бърз и по-лек AI-модел 1.5 Flash.

Гугъл прави своя Gemini AI по-бърз и по-ефективен във всички области. Вече имате достъп до Flash 1.5, който съставлява генеративен AI-модел, предопределен да генерира по-бързи и по-ефективни отговори, даже и да не плащате за Gemini Advanced. Компанията твърди, че ще видите усъвършенствания в латентността, както и в разсъжденията на инструментите и разбирането на изображенията както в десктоп версията, по този начин и на мобилните устройства.

В допълнение, той уголемява контекстуалния прозорец на AI-асистента, тъй че да можете да водите по-дълги диалози с него и да му задавате по-сложни въпроси. В близко бъдеще Гугъл също ще ви даде опция от Гугъл Drive да качвате файлове в Gemini или от вашето устройство. Например, в случай че му дадете достъп до вашите бележки, той може да сътвори образователно управление или на практика изпит за вас. В допълнение, асистентът ще може да проучва данните и да улесни разбирането им благодарение на графики и диаграми.

Като част от напъните за понижаване на халюцинациите, Гугъл към този момент демонстрира връзки към обвързвано наличие, когато му задавате въпроси, които изискват в действителност отговори. В края на параграфа в своя отговор, той ще покаже „ сиво поле “, което препраща към уебсайтовете, където можете да прочетете повече по тематиката. Тези джаджи могат даже да се свържат с вашия имейл, в случай че сте свързали Gemini с вашия Gmail-акаунт. Понастоящем тази функционалност е лимитирана до определени места на британски език.

Компанията също работи, с цел да направи Gemini по-достъпен като цяло. Започна стартирането на Gemini в Гугъл Messages за Android-устройствата в Европейското икономическо пространство (ЕС, Исландия, Лихтенщайн и Норвегия), Обединеното кралство и Швейцария. Сега можете също да разговаряте с Gemini на френски, полски и испански в приложението Messages. И най-после, Гугъл уголемява достъпа до мобилното приложение Gemini допълнително райони и дава опция на младежите да употребяват AI-инструмента. Ако отговаряте на минималната възрастова граница от 13 години, ще можете да разговаряте с асистента. Гугъл даже има специфичен развой на включване за младежите и Ръководство за AI просветеност, тъй че можете да получите визия по какъв начин да употребявате инструмента за вашите задания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР