Google предостави на ограничен брой потребители тестови достъп до Лабораториите

...
Google предостави на ограничен брой потребители тестови достъп до Лабораториите
Коментари Харесай

Google стартира тестване на търсенето с интегриран изкуствен интелект

Google даде на стеснен брой консуматори тестови достъп до Лабораториите за търсене, където се тестват нови технологии - те са ориентирани към консолидиране на изкуствен интелект и в началото единствено американски консуматори ще могат да се включат в тестванията. Компанията изясни по какъв начин изкуственият разсъдък може да улесни намирането на нужната информация.
Прочетете още
Когато на човек му следва да се гмурне в комплицирана нова тематика, от него зависи да разбере кои са стъпките за превъзмогване на кривата на образованието. Гугъл показва като образец ученето да се свири на укулеле или китара, както и вероятните изгоди от регистрирането на компания, преди да се стартира работа на свободна процедура. Отговаряйки на тези въпроси, изкуственият разсъдък ще сформира малко резюме на факторите, които би трябвало да се вземат поради при предприемането на даден план - потребителят ще получи визия, с цел да навлезе по-дълбоко в казуса, като към този момент ще разполага с връзки към съответни материали за това.

AI ще оказва помощ и при намирането на отговори на елементарни, съответни въпроси. Гугъл дава също толкоз положителни образци: Човек намира остарял пуловер в задната част на дрешника и желае да го освежи, като търси информация по какъв начин да отстрани от него леке от кафе. А когато се подготвяте за пътешестване в чужбина, AI ще ви каже по какъв начин да удължите периода на годност на паспорта си.

Новите технологии за търсене ще оказват помощ да се вземат поради характерностите на стоките, които човек ще купи за съответна цел. Ако става въпрос за Bluetooth колонка за празненство край басейна, Гугъл ще вземе поради фактори като водоустойчивост и живот на батерията - и ще предложи няколко разновидността за избор, които дават отговор на тези критерии. Ако това не е задоволително, можете да употребявате опцията " Задай спомагателен въпрос ", с цел да продължите диалога с чатбота за търсене.

Тези образци са единствено първата стъпка на Гугъл за консолидиране на генеративния изкуствен интелект в услугата за търсене, като компанията възнамерява да направи и други допълнения и усъвършенствания с течение на времето. Гугъл има намерение да преоткрие напълно търсенето, като го направи по-естествено и интуитивно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР