Google планира да обедини екипите, работещи върху картографската услуга Waze,

...
Google планира да обедини екипите, работещи върху картографската услуга Waze,
Коментари Харесай

Google слива екипите на Maps и Waze

Google възнамерява да сплоти екипите, работещи върху картографската услуга Waze, с екипа, който работи по продукта Maps. Причината за консолидацията е, че компанията е под напън да рационализира интервенциите си и да понижи разноските.

Така Гугъл възнамерява да сплоти повече от 500 чиновници на Waze с Geo – организацията на компанията, която управлява продуктите Maps, Earth и Street View. Според представител на Гугъл смяната стартира от петък.

Изпълнителният шеф на Waze Неха Парих ще напусне поста си след временен интервал. Гугъл съобщи, че възнамерява да продължи да поддържа Waze като независима услуга.

Гугъл чака преструктурирането да понижи припокриващата се работа по основаване на карти в продуктите Waze и Maps.

Гугъл остава надълбоко зает с неповторимия бранд Waze, обичаното му приложение и процъфтяващата общественост от доброволци и консуматори “, сподели представителят в изказване.

Припомняме, че Гугъл закупи Waze за 1 милиарда $ през 2013 година Приложението има към 151 милиона дейни консуматори месечно по целия свят.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинГугъл Гугъл google maps стесняване на разноските ПоследниНай-четениКомпании 20 Гугъл слива екипите на Maps и Waze Накратко 484 Вечерни вести: България отвън Шенген; Цигарите нарастват Бюджет и финанси 216 Заведенията и заведенията за хранене ще работят с понижено Данък добавена стойност и следващата година Бюджет и финанси 84 Фед е хладнокръвен в борбата с инфлацията Накратко 14105 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Крипто 10713 Забравете за криптозимата, идва „ кървава баня “ за биткойн Политика 9778 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Политика 9362 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Всички вести Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР