Google отбелязва Ваденско море с новата драскулка на началната си

...
Google отбелязва Ваденско море с новата драскулка на началната си
Коментари Харесай

Ваденско море – с какво ни впечатлява?

Google отбелязва Ваденско море с новата драскулка на началната си страница. Какво обаче би трябвало да знаем за него и с какво то съумява да впечатли хората по целия свят?

Ваденско море – с часове можем да вървим върху него и няма да се отегчим!

Ваденско море се намира в югоизточната част на Германия. Това е един извънредно необикновен воден басейн. Известно е с големите приливи и отливи, които са два пъти на ден.

Приливите не са от такова значение. Ще разясняваме най-много отливите, защото те подбуждат интереса на посетителите. Красиво е по какъв начин морето се отдръпва обратно и ти разрешава да навлезеш из „ дълбините ” и да разгледаш с очите си морските жители и всички чудновати неща, които би трябвало да са под вода.

Хиляди туристи, всяка година, посещават този феномен, тъй като става въпрос за едно красиво и извънредно прекарване.
 Гугъл отбелязва с Doodle Шърли Темпъл Гугъл отбелязва с Doodle Шърли Темпъл
Гугъл отбелязва с Doodle холивудската легенда Шърли Темпъл. Темпъл е американска дипломатка, само че известна с предходната си активност като...

Когато водата се отдръпне, пясъкът се трансформира в „ огледало ” и вие напълно умерено можете да се разхождате по него. Докато се разхождате с часове върху мокрия пясък, имате чувството, че стъпвате по вода. Трудно може да се опише възприятието, което човек изпитва, до момента в който е на това място.

Случвало се е даже по време на отлив човек да измине дистанцията от един остров до различен и освен това пешком.

Този несравним водоем има голямо екологично значение. Десетилетия наред се поставят неимоверно доста старания, с цел да бъде опазен. ЮНЕСКО включва тази област в описите на международното културно завещание. Това се случва през 2009 – та година.

Ваденско море става факт през 14 – ти или 15 – ти век. Това е в резултат на съществени стихии. Над 10 милиона африканско-евразийски типове птици посещават водоема всяка година.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР