Google официално анонсира Project Stream – собствената стрийм услуга за

...
Google официално анонсира Project Stream – собствената стрийм услуга за
Коментари Харесай

Google представи Project Stream: услуга за стартиране на игрите в браузъра

Google публично анонсира Project Stream – личната стрийм услуга за пускане на компютърни игри в средата на браузъра. Сега стартират бета тестванията, а потребителите могат да ги започват в браузъра Chrome. С тази услуга геймърите имат потребност най-вече от бърз и постоянен интернет, а не от свръхмощен хардуер.

Първата игра за Project Stream ще бъде Assassin’s Creed Odyssey, която излиза при започване на месец октомври. А в този момент Гугъл сподели къс запис на геймплея в Project Stream. Играта работи в браузъра при 60 fps и резолюция 1080р.



Затвореният бета тест на Project Stream е разгласен за 5 октомври тази година, Могат да вземат участие незначителен брой американски консуматори. За работата на Project Stream е нужна постоянна интернет връзка със скорост най-малко 25 Mb/s. По късно, бета тестванията ще станат налични и за другите страни. Записът за присъединяване става на тази уеб страница. Засега се одобряват поръчки единствено от Съединени американски щати.

Гугъл характеризира Project Stream като „тестова софтуерна платформа за решение на главните проблеми в поточното транслиране на развлекателно съдържание“. За работата на Project Stream е нужен браузърът Chrome, версия най-малко 69. Съобщава се още, че се поддържат геймпадите Playstation DualShock 4 Controller, Xbox One Controller и Xbox 360 Controller.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР