Google обяви своите резултати Year in Search 2019, които определят

...
Google обяви своите резултати Year in Search 2019, които определят
Коментари Харесай

10-те най-популярни дестинации за 2019-а според Google

Google разгласи своите резултати " Year in Search 2019 ", които дефинират дестинациите с най-вече търсения в Съединени американски щати за последната година, написа CNBC.

Списъкът демонстрира каква е наклонността, тъй че не се изненадвайте, в случай че обичаният ви карибски остров не е попаднал там. Гугъл разкрива местата, където американците са отишли и в които са желали да отидат повече през 2019 година, в сравнение с в предходните години.
 Снимка 216604
Източник:

1. Малдиви

Едва ли тази дестинация изненадва някого. Малдивите са известни със спокойствието на уединените си къщички, полупрозрачните си, тюркоазени води и кристални лагуни с разноцветни корали. Изборът на хотел е едно от значимите решения при пътешестване до там. Гугъл Trends демонстрира Kudadoo Maldives и Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi като най-търсени през тази година.
 Снимка 392434
Източник:

2. Япония

Светът се възхищава на Япония и американците не остават по-назад. Световната туристическа организация към Организация на обединените нации заяви, че от септември 2019 година страната отбелязва втория най-голям растеж в интернационалните доходи от туризъм след Австралия. Все отново там ще се проведат и летните Олимпийски игри, до които остава половин година. Япония е известна и с това, че трансформира храненето в изкуство, което изяснява и за какво Токио има най-вече заведения за хранене със звезди Мишлен в света.

Там може да останете очаровани и от невероятните храмове, ски курорти от международна класа, превъзходните розови японски вишневи дървета, наричани още сакура, както и от хората, известни със своята вежливост.
 Снимка 230197
Източник:

3. Бора Бора

Дом на кристална лагуна и с пясъци ситни като прашец, Бора Бора е уместно място и за плуване с акули (от безвредния вид), скатове и даже китове. Ако сте почитатели на гмуркането, това е вярната дестинация. Според Гугъл, американците търсят главно ол инклузив курорти, както и характерни хотели, като да вземем за пример Four Seasons и St. Regis.
 Снимка 302792
Източник:

4. Лас Вегас

Има два типа хора в света: такива, които обичат Вегас и такива, които не го обичат. Но по този начин или другояче всички отиват там. Както знаем, той е дестинацията на заниманията - казина, заведения, питейни заведения и не инцидентно е именуван " град на прегрешението ". Историята му е увековечена в мафиотски филми на Скорсезе и редица типичен комедии.
 Снимка 386233
Източник:

5. Мексико

Мексико е една от най-популярните дестинации за американците от години. Затова и не е изненадващо, че най-търсеният въпрос обвързван с пътешестване в Съединени американски щати през 2015 година е бил " Какво ми е належащо за Канкун? ". За тях дестинация е близка, топла, относително налична и се предлага всичко - от разходка из руините на маите до текила турове с трен. Според американското посолство в града Мексико, в страната живеят към 1,5 млн. американци, което е над 7 пъти повече от броя им през 1990 година

Във втората половина от листата на топ 10 влизат Аляска (на 6-о място), Ню Орлиънс (7-о), Калифорния (8-о), Ню Йорк (9-о), Коста Рика (10-о).
 Най-пренаселените туристически дестинации в света
Най-пренаселените туристически дестинации в света

В челната петица попадат два азиатски курорта и три европейски града

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР