Google обяви резултатите от 2018 година на търсене - класация

...
Google обяви резултатите от 2018 година на търсене - класация
Коментари Харесай

„VIP Brother“, „Дъвка за балончета“ и „Instaqueen“ сред най-търсените в Google за 2018

Гугъл разгласи резултатите от " 2018 година на търсене " - ранглиста на най-често търсените термини, която показва неповторима вероятност върху значимите моменти и трендове от миналата година.

На първо място в най-търсените тв излъчвания и риалити формати е VIP Brother.   Едни от най-интересните и атрактивни участници във " VIP Brother " и  " Big Brother: Most Wanted " пък са били най-търсените персони в Гугъл през годината - Весела Нейнски, Албена Вулева, Благой Георгиев, Мира Добрева, Златка Райкова, Жени Калканджиева, Никита Джонсън и Нора Недкова.

На трето място в същата ранглиста се подрежда блестящото риалити на 7Talents - " Instaqueen " . Въпреки че започва през лятото на 2018 година, InstaQueen съумява да се пребори за интереса на потребителите в конкуренция на към този момент наложили се формати. Проектът досега е генерирал над 6 млн. гледания на всички платформи. Сред най-търсените формати са и " Като две капки вода ", " Hell's Kitchen ", " Big Brother: Most Wanted " и " Черешката на тортата ". 

Българският филм " Дъвка за балончета " се включва в топ 5 на най-търсените филми, а полицейската комедия на NOVA " Полицаите от края на града " е измежду най-често търсените сериали. 

Класацията за най-характерни търсения се оглавява от Световното състезание по футбол, като то води и в класацията за известни спортни събития.  Кубрат Пулев в последните години е на върховете на класацията за спортни събития. И през 2018 не прави изключение, като мачът му с Хюи Фюри предстоящо е измежду водещите спортни събития на родна земя. -->

Сватбата в английското кралско семейство е провокирала огромен интерес и измежду българите, като гала попада в топ 5 при събитията, а Меган Маркъл е измежду най-търсените персони за годината. Още по-интересно е наличието в тази ранглиста на Гинка Върбакова и естествено тук попадат голям брой персони от дребния екран.

Kак е изглеждала 2018 година в други страни по света, мoже да видите
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР