Google обяви, че скоро ще прекрати поддръжката на интеграцията на

...
Google обяви, че скоро ще прекрати поддръжката на интеграцията на
Коментари Харесай

Поддръжката на интеграция на Google Assistant вече няма да работи със страничните приложения за списъци и бележки

Гугъл разгласи, че скоро ще приключи поддръжката на интеграцията на Гугъл Assistant с приложенията за бележки и описи на трети страни. По-рано приложението AnyList за описи с покупки към този момент е уведомило своите консуматори.

Някои клиенти съхраняват своите бележки или описи в Гугъл Keep, само че други избират да употребяват странични услуги. В момента те имат опцията да употребяват Assistant за основаване на списъци/бележки в приложения като AnyList, Any.do и Bring. След 20 юни 2023 година обаче е планувано преустановяване на поддръжката на интеграция с гласовия помощник.

Бележките и описите, основани по-рано с Гугъл Assistant, ще бъдат изтрити след тази дата. На страницата по поддръжката на Assistant в раздел „ Къде са старите ми описи? “, компанията удостоверява, че такива бележки към този момент няма да бъдат налични. Гугъл предлага да запазите всичките си данни авансово. За задачата би трябвало да преминете следните стъпки:

отидете на takeout.google.com, изберете „ Бележки и описи “ (Assistant notes & lists); запазване на информацията.

Гугъл също по този начин съобщи, че „ описите, основани в Гугъл Shopping, ще се съхраняват в Гугъл Keep “. Списъците за извършване на покупки от странични услуги обаче няма да се синхронизират по този метод.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР