Google обяви, че пуска няколко нови функции за Android. Част

...
Google обяви, че пуска няколко нови функции за Android. Част
Коментари Харесай

Google пуска множество нови функции за Android

Google разгласи, че пуска няколко нови функционалности за Android. Част от тях към този момент са познати на притежателите на телефони от серията Pixel на интернет колоса.

Една от новостите е Camera Switches. Чрез нея потребителите ще могат да ръководят телефона си през лицеви жестове. Компанията пуска и ново приложение Project Activate, посредством която още веднъж с лицеви жествое може да се задействат и изпращат разнообразни изречения, гласови и текстови известия.

Гугъл Assistant също получава нови благоприятни условия. Потребителят ще може да споделя на гласовия помощник да му припомня за разнообразни задания. Например всяка заран да полива цветята. Асистентът ще преценя точния миг, по кое време да напомни на потребителя.

Android Auto ще предлага още новости, в това число игри, които ще са налични, когато колата е паркирана. Въвежда се и нов работен профил, посредством който могат да се демонстрират позвънявания и известия от служебните сметки. Приложението Waze също е актуализирано във версията си за Android Auto и има повече функционалности, в това число нощен режим.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР