Google обяви, че планира да започне процес по пренасочване на

...
Google обяви, че планира да започне процес по пренасочване на
Коментари Харесай

Google започва да налага новия дизайн на Gmail

Google разгласи, че възнамерява да стартира развой по пренасочване на потребителите към новия дизайн на Gmail , като крайната цел е в скоро време остарелият да бъде напълно отстранен. Промените се чака да започват в границите на идващия месец.

Прочетете още: Как да използваме Gmail офлайн

Технически, известията за идните промени касаят потребителите на така наречен G Suite, т.е. хора, които употребяват сметки, платени през компания или организация, и все още Гугъл отхвърля да разяснява дали измененията ще обиден по същия метод и елементарните консуматори на Gmail. Вероятността за това обаче изобщо не е дребна, като се има поради, че новият дизайн беше възложен по едно и също време и на двата сегмента консуматори.

В момента, никой не е задължен да употребява новия дизайн – той може да е разполагаем, а може и да не е, в случай че админът на вашия G Suite акаунт не го е задействал. Но от юли, админите ще са задължени сигурно да дадат опция на хората да преминат към новия дизайн на Gmail. Най-късният период за активиране на опцията е август месец.

Очаква се също по този начин през септември всички да бъдат пренасочени към новия дизайн на Gmail, като опцията за отвод ще остане налична още един месец . От октомври обаче тя ще изчезне, а като по този метод за G Suite профилите ще остане само опцията да употребяват новия дизайн.

Доколко останалите консуматори ще бъдат наранени от смяната, следва да забележим.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР