Google обяви, че отваря достъпа до своя чатбот Bard, базиран

...
Google обяви, че отваря достъпа до своя чатбот Bard, базиран
Коментари Харесай

Google съставя списък на желаещите да използват чатбота Bard

Гугъл разгласи, че отваря достъпа до своя чатбот Bard, основан на мощен изкуствен интелект. Засега това е бъде лимитирана версия, която е налична в Обединеното кралство и Съединени американски щати. Жителите на тези страни могат да посетят уеб страницата bard.google.com и да се включат в листата на чакащите.

Този чатбот употребява олекотена и усъвършенствана версия на личния езиков модел на Гугъл – LaMDA. TechCrunch напомня, че когато предишния месец Гугъл за пръв път направи Bard обществено притежание, безусловно „ нямаше какво да се види “: компанията се ограничи с огромен блог пост, написан от основния изпълнителен шеф на Гугъл Сундар Пичай. Демонстрацията на Bard „ онлайн “ на конференция в Париж сподели, че чатботът към момента не е изцяло подготвен: той направи толкоз доста неточности в отговорите си, че акциите на Alphabet незабавно паднаха с 8,9%. В същото време представителите на компанията се пробваха да обяснят, че тяхната рожба най-добре се оправя с въпросите, „ на които няма един-единствен верен отговор “.

Възможно е да се вършат съответни запитвания, както и да се употребяват подсказвания и конкретизиране по към този момент стартирана тематика. Bard дава отговор в текстов тип и употребява сходно на другите чатботове технология –  голяма база данни и пресмятане на най-вероятната последваща дума въз основата на предходните думи. За разлика от чатбота Bing на Microsoft, Bard няма бележки под линия с източниците на информация, с цел да може да се ревизира точността на отговора. Но в случай че той не е приемлив, можете да разгледате другите разновидности на отговорите на чатбота.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР