Google обяви, че физически и юридически лица вече могат да

...
Google обяви, че физически и юридически лица вече могат да
Коментари Харесай

Google стартира домейн от първо ниво .meme за сайтове за мемета

Гугъл разгласи, че физически и юридически лица към този момент могат да записват домейни в зоната.meme – компанията кандидатства за стартирането на този домейн от първо равнище преди цели 10 години.

Най-големият профилиран уебсайт Know Your Meme е наличен на адрес knowyour.meme, а платформата GIF е записала find.meme и create.meme.

Публичната регистрация на домейни.meme на базовата цена ще бъде открита на 5 декември, а до тогава ще има опция за откупуване на най-търсените имена с известно еднократно в допълнение възнаграждение. Домейни.meme ще се продават и от регистратори на трети страни, в това число GoDaddy, като някои от тях няма да са евтини. Например за michael.meme ще би трябвало да плащате 495,99 $ на година, а за video.meme – 1689 $ на година. Има и по-скромни предложения – да вземем за пример за pikachu.meme – 19,99 $ на година.

През тази година Гугъл пусна на пазара редица домейни от първо равнище. През март компанията откри регистрацията за.dad,.phd,.prof,.esq,.foo,.zip,.mov и.nexus, а през октомври предложи домейни.ing.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР