Google не спира да обновява и обогатява приложението си Maps, ...

Google не спира да обновява и обогатява приложението си Maps,

Какво ще предлагат услугите Google Maps Immersive View и Neighborhood Vibe

Google не стопира да обновява и обогатява приложението си Maps, а неотдавна компанията заяви и за две идни нововъведения, посредством които картите ще станат още по-живи.

Скоро Гугъл възнамерява да вкара така наречен Immersive View - режим, който ни разрешава да разгледаме дадена локация и околност като че ли сме там. 

Това ще се случва посредством композиция от неестествен разсъдък, наличие от Street View и данни за метеорологичните условия и трафика. 

Чрез Immersive View ще можем да забележим по какъв начин тъкмо наподобява региона на мястото, към което планираме да отидем, като това включва действителна презентация на трафика и даже атмосферните условия. 

Ще можем също по този начин да влизаме в заведения за хранене и други обекти и да се ориентираме с цялостна акуратност за разположението им, натовареността от гости и други техни особености. 

Втората услуга, която скоро ще е част от Гугъл Maps, се назовава Neighborhood Vibe и цели да ни даде взор върху духа и особеностите на цели квартали. 
 Снимка 589208
 

Така авансово ще можем да разберем с какви неща се отличава даден квартал и дали в него ще можем да намерим подобаващи места за хранене или развлечение да вземем за пример. 

Neighborhood Vibe ще ни демонстрира и фотоси от него, разположение на банкомати и други значими за нас обекти.

В идващите месеци новите функционалности в Гугъл Maps следва да се тестват в Лос Анджелис, Сан Франциско, Ню Йорк и Токио, а по-късно ще станат налични и в повече градове по света.

Източник: dnesplus.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg