Google не спира да обновява и обогатява приложението си Maps,

...
Google не спира да обновява и обогатява приложението си Maps,
Коментари Харесай

Какво ще можем да правим с Google Maps Immersive View

Google не стопира да обновява и обогатява приложението си Maps, а неотдавна компанията заяви и за две идни нововъведения, посредством които картите ще станат още по-живи. 
 Гугъл Maps, Apple Maps и какви данни събират за нас двете приложения
Защо да изтрием Гугъл Maps, aко сме с iPhone

Apple Maps против Гугъл Maps

Скоро Гугъл възнамерява да вкара така наречен Immersive View - режим, който ни разрешава да разгледаме дадена локация и околност като че ли сме там. 

Това ще се случва посредством композиция от изкуствен интелект, наличие от Street View и данни за метеорологичните условия и трафика. 

Introducing an immersive view — a whole new way to explore on Гугъл Maps.

You’ll be able to experience what a place looks and feels like before you arrive, powered by advances in AI that allow us to fuse together billions of Street View and aerial images.
— Гугъл Maps (@googlemaps)
Чрез Immersive View ще можем да забележим по какъв начин тъкмо наподобява региона на мястото, към което планираме да отидем, като това включва действителна презентация на трафика и даже атмосферните условия. 

Ще можем също по този начин да влизаме в заведения за хранене и други обекти и да се ориентираме с цялостна акуратност за разположението им, натовареността от гости и други техни особености. 

Втората услуга, която скоро ще е част от Гугъл Maps, се назовава Neighborhood Vibe и цели да ни даде взор върху духа и особеностите на цели квартали. 
 Снимка 589208

Така авансово ще можем да разберем с какви неща се отличава даден квартал и дали в него ще можем да намерим подобаващи места за хранене или развлечение да вземем за пример. 

Neighborhood Vibe ще ни демонстрира и фотоси от него, разположение на банкомати и други значими за нас обекти. 
 Waze, навигация без интернет и какви са преимуществата на приложението пред Гугъл Maps
Навигация без интернет: Waze го може по-добре от Гугъл Maps

За да стигаме постоянно от точка А до точка В

В идващите месеци новите функционалности в Гугъл Maps следва да се тестват в Лос Анджелис, Сан Франциско, Ню Йорк и Токио, а по-късно ще станат налични и в повече градове по света.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР