Google Maps въведе нова екстра. Приложението-навигатор вече няма само да

...
Google Maps въведе нова екстра. Приложението-навигатор вече няма само да
Коментари Харесай

Google Maps вече ни препоръчва кога е най-добре да тръгнем на път

Гугъл Maps вкара нова екстра. Приложението-навигатор към този момент няма единствено да ни демонстрира маршрута, а и ще ни предлага в кое време е най-добре да тръгнем.

Последното изобретение e функционалност, която проучва маршрута ни и ни предлага най-хубавото време да напуснем местоположението и да избегнем трафика. По този метод оптимално бързо ще се придвижим до мечтаното място. Този инструмент е изключително потребен в натоварените градски условия, предава digital.bg.

Услугата и до момента ни показваше в цветни графики по кое време са най-натоварените часове за пътешестване, само че за в бъдеще в действително време ще ни споделя по кое време е най-добре да тръгнем към у дома или офиса. Ако кликнете върху раздела " Directions " в Гугъл Maps към този момент ще виждате повече информация. В долния ляв ъгъл на " Route info " ще можете да разберете освен нужната навигация, само че също StreetView фотоси на кръстовищата, както и целесъобразното време да напуснете мястото, на което се намирате.

Гугъл имат вяра, че в случай че се доверите на информацията, която ви оферират ще можете доста по-бързо да стигнете до мечтаната локация. Функцията към този момент е налична за някои консуматори и се чака в къси периоди да е разполагаем за всички притежатели на смарт телефони с Android.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР