Google и видеоигри… звучи необичайно. Кой би си помислил, че

...
Google и видеоигри… звучи необичайно. Кой би си помислил, че
Коментари Харесай

Google иска да дебютира в гейминг индустрията следващия месец

Google и видеоигри… звучи извънредно. Кой би си помислил, че компанията ще излезе отвън удобната си зона на мобилни заглавия в дебрите на сериозния гейминг? Но наподобява желанията ѝ са съществени и тя ще разкрие своите проекти идващия месец.

Гугъл ще направи изказване в Сан Франциско при започване на Конференцията на разработчиците на видеоигри (GDC). Събитието ще се състои на 19-ти март и на него ще участват представители на доста огромни студия. Това е идеалната опция на Гугъл да притегли разработчици да работят за компанията, както и евентуални вложители. Носят се клюки, че интернет колосът в действителност ще показва нова гейминг платформа на GDC. Може би тя е обвързвана с плана Гугъл Stream, информация за който се появи в края на предходната година. Въпросът е дали Гугъл приготвя физическо устройство или напълно цифрова услуга.

Нагласата на Гугъл за дебют в гейминга в действителност бе ясна. През 2018-та година към компанията се причисли Фил Харисън, работил върху Xbox и PlayStation конзолите. Скоро по-късно се оказа, че Гугъл прототипизира нов тип хардуер с кодово име „Йети“, въпреки че никой не знаеше дали той ще има комерсиален дебют. Гугъл най-после притегли даже един от основните експерти от екипа на PlayStation VR.

В поканата на интернет колоса се споделя: „Всичко ще бъде разкрито на презентацията на Google„. Но до тогава ще би трябвало да изчакаме няколко седмици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР