Google Duo приложение за видео разговори, което изумява със своята ...

Google Duo приложение за видео разговори, което изумява със своята

Google Duo 176.0 – Video Calling

Гугъл Duo приложение за видео диалози, което изумява със своята тясна устременост – то работи единствено на мобилни телефони и е единствено за двустранни диалози и  конферентни връзки.

За разлика от съвсем всяка друга чат услуга,  Duo изисква единствено телефонен номер,  с цел да започнете да го употребявате. Разбира се, с цел да работите с приложението, индивидът насреща даже не е належащо да го има има конфигурирано.  Интерфейсът е извънредно опростен  и няма да ви затрудни с непотребни бутони и настройки.

Гугъл Duo работи както на Android телефони, по този начин и на iPhone. При инсталацията приложението взима номера на телефона от SIM картата и автоматизирано изпраща SMS за удостоверение. Не е нужно да създавате специфичен акаунт или лист с контакти – Гугъл Duo употребява контактите в телефона ви.

Новост в приложението е функционалността   Knock Knock , която работи единствено под Android. Когато получите позвъняване, виждате онлайн индивида, който ви звъни, още преди да сте вдигнали. Целта е да се избегнат досадните начални реплики при множеството диалози: „ Там ли си? ”, „ Чуваш ли ме? ”, „ Виждаш ли ме? ” и тъй наречените

Предвидливо Knock Knock работи единствено при позвъняване от човек, който е във вашия лист с контакти, по този начин че няма заплаха от натрапници.

Приложението автоматизирано намалява или покачва качеството на картината и звука в взаимозависимост от скоростта на връзката. Докато говорите, можете да преминете от Wi-Fi към мобилни данни без терзание, че връзката ще се разпадне.
Промени в Гугъл Duo 176.0:
• Bug fixes and performance improvements.

Изтегли:
Изтегли:

Източник: kaldata.comКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg