Google Chrome е един от най-популярните уеб браузъри, които можете

...
Google Chrome е един от най-популярните уеб браузъри, които можете
Коментари Харесай

Как да върнеш лентата за изтегляния на Chrome обратно в долната част на екрана

Гугъл Chrome е един от най-популярните уеб браузъри, които можете да употребявате през последните години. Той непрекъснато се трансформира с всяка нова версия. Една такава смяна е обвързвана с разположението на известията за положението на изтегляните файлове в Chrome. Преди това всеки файл, който запазвате на компютъра си, се показваше в лента на долната част на страницата на браузъра.

Показваше името на файла и статуса на евакуиране

След като файлът е изцяло непокътнат, щракването върху кутийката му отворя файла. Благодарение на неотдавнашна актуализация обаче, когато запазвате файл, той се появява в горния десен ъгъл на страницата. За да ревизирате положението на изтеглянето на даден файл или да прегледате всичките си неотдавна непокътнати файлове, ще би трябвало да щракнете върху иконата – която се намира вдясно от адресната лента.

От естетическа позиция актуализацията има смисъл, тъй като поддържа екрана чист и спретнат. Ако обаче смяната ви смущава, ето по какъв начин можете да се върнете към предходното състояние във връзка с изтеглянето.

Как да се върнете към първичния жанр на известията за евакуиране в Chrome?

Според една тематика в общността Гугъл Chrome Help, с цел да върнете лентата за положението на евакуиране на файлове на страницата, би трябвало да получите достъп до функционалност, наречена Chrome flags. Тя разрешава на по-технически грамотните консуматори да изследват пробни функционалности на уеб браузъра, които може би към момента са в ранен стадий на разработка. След това би трябвало да намерите съответен „ опит “, който ви разрешава да измененията разположението на лентата за изтеглянията.

Ето какво би трябвало да извършите:

Отворете нов раздел в Гугъл Chrome. Въведете „ chrome://flags “ в адресната лента и натиснете Enter. В полето „ Search flags “ потърсете “download bubble “.

Това би трябвало да покаже два налични опита, обозначени надлежно като „ Enable download bubble “ и „ Enable download bubble V2 “. Ако в никакъв случай до момента не сте употребявали знамена на Chrome, и двата флага ще са с конфигурация “По подразбиране ”. За да преместите изтеглянията изпод на страницата, променете стойностите на “Disabled ” / “Изключено ”- и на двата опита. Ще се появи уведомление, че измененията ще се осъществят при идващото отваряне на браузъра. Има бутон за рестарт.

Имайте поради обаче, че защото решението включва потребление на опити, то може да спре да работи когато и да е и без авансово съобщение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg