Google Chrome е браузър, създаден да направи работата в интернет

...
Google Chrome е браузър, създаден да направи работата в интернет
Коментари Харесай

Google Chrome 106.0.5249.91 Stable

Google Chrome е браузър, основан да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с най-малък дизайн, който не се натрапва. Програмата съчетава в себе си минималистичен дизайн и нечувани технологии. Разработен е под мотото „ Една кутия за всичко “. Търсене в мрежата. История на сърфирането. Адресна лента. Предложения, до момента в който пишете. Едно общо поле задоволява всичките Ви потребности при сърфиране. Всеки път, когато отваряте нов раздел, образно ви се показват най-посещаваните от вас уеб сайтове, най-използваните търсачки и последно непокътнатите отметки и затворени раздели.

Позволява да употребявате уеб приложения, без да отваряте браузъра си. Може да зареждате желани онлайн приложения напряко от директните пътища към тях. Дава опция да изваждате раздели от браузъра, с цел да създавате нови прозорци, да събирате няколко раздела в един прозорец или да подреждате разделите, както пожелаете – бързо и елементарно. Всеки раздел, който употребявате, работи независимо в браузъра, тъй че в случай че в едно от приложенията възникне срив, това няма да се отрази на останалите раздели.

Ако не желаете посещаваните от вас страници да се демонстрират в посетените уеб сайтове, изберете режим тайно, с цел да употребявате персонално сърфиране. Chrome предизвестява, в случай че има заплаха да посетите недоверчив уебсайт с фишинг, злоумишлен програмен продукт или друга опасност за сигурността. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Промени в 

Изтегли:
Изтегли: (84.7 MB)
Изтегли: (88.8 MB)
Изтегли: (87.9 MB)
Изтегли: (194 MB)

Изтегли:
Изтегли:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР