Google Calendar непрекъснато се развива, за да отговори на нуждите

...
Google Calendar непрекъснато се развива, за да отговори на нуждите
Коментари Харесай

Google Calendar въвежда нови функции за по-висока продуктивност

Гугъл Calendar непрестанно се развива, с цел да отговори на потребностите на своите консуматори. А в този момент вкарва ново усъвършенстване на функционалността за работно местонахождение.

От 2021 година потребителите могат да показват работното си местонахождение непосредствено в Гугъл Calendar, осигурявайки по-добро съдействие и обмисляне. Сега Гугъл прави крачка напред, като разрешава на потребителите да задават работни места за избрани елементи от деня и по този начин могат тъкмо да отразяват работата си въз основа на физическото им местонахождение през целия ден.

Повечето домейни ще стартират да получават актуализация от 14 юли

Тази актуализация идва, защото все по-често фирмите оферират хибридна работа, като чиновниците работят от у дома, офиси, съответни места или разнообразни комбинации сред изредените. Като разрешава на потребителите да дефинират работното си място за разнообразни часове от деня, Гугъл Calendar дава опция на чиновниците дейно да ръководят своите графици и да усъвършенстват продуктивността си.

Освен това, за тези, които имат достъп до нечий Гугъл Calendar, новата актуализация разрешава редактиране на работни места за целия ден или избрани елементи от деня. Тази функционалност се оказва изключително потребна за асистенти, които ръководят няколко графика.

Администраторите имат опцията да задействат или деактивират функционалността за работно местонахождение. Крайните консуматори ще открият, че функционалността е задействана по дифолт, което им разрешава безпроблемно да задават работни места денем в своите календари. За да създадат това, те просто би трябвало да отидат на „ Работно място “ ( “Working Location ”) като вид събитие в календара, да изберат мечтаното място и по желание да трансформират часа и датата.

Внедряването на тази усъвършенствана функционалност за работно местонахождение към този момент е в ход, като домейните с бързо освобождение получават неотложен достъп, а домейните с планувано стартиране получават актуализацията от 14 юли 2023 година

Новата функционалност е налична за потребителите на Гугъл Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Teaching and Learning Upgrade и Nonprofits.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР