Google без какъвто и да е излишен рекламен шум започна

...
Google без какъвто и да е излишен рекламен шум започна
Коментари Харесай

Google започна да използва ОС Fuchsia в старите Nest Hub

Google без какъвто и да е непотребен рекламен звук стартира потреблението на новата операционна система, основана на микроядрото Zircon . Тази Оценка за съвместимост се създава от нулата още от 2016 година и в този момент стартира да се употребява в смарт екрана Nest Hub от първо потомство, който излезе на пазара през 2018 година.

Да напомним, че Fuchsia е план на Гугъл за създаване от нулата на операционна система с сорс код, която може да работи на необятен набор от устройства – от интелигентните домове и интернет на нещата до смарт телефоните, преносимите компютри и десктоп системите. За разлика от мобилните операционни системи Android и Chrome OS, които се базират на Linux ядрото, Fuchsia употребява напълно новото микроядро Zircon. Интерфейсът и стратегиите за тази Оценка за съвместимост се пишат благодарение на Flutter SDK, даваш опция за основаването на кросплатформен код, който може да се започва както в средата на Android, по този начин и в iOS. Освен това Fuchsia поддържа езика Dart, прочут и под името Sky, както и по-популярните C/C++, Go и Apple Swift. През месец март 2020 година Оценка за съвместимост Гугъл Fuchsia навлезе в крайната фаза на вътрешното тестване преди общественото показване. И не щеш ли след една година новата операционна система на Гугъл стартира да се употребява.

На 25 май интернет колосът безжично възобновяване за Nest Hub, като този ъпдейт отстрани в началото конфигурираната Оценка за съвместимост Cast OS, основана на Linux ядрото, и я размени с. Преходът ще се прави последователно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР