Google Bard е инструментът за генеративен изкуствен интелект, който се

...
Google Bard е инструментът за генеративен изкуствен интелект, който се
Коментари Харесай

Попитахме Google Bard за бъдещето на Биткойн, Етериум и Tradecurve

Гугъл Bard е инструментът за генеративен изкуствен интелект, който се трансформира в главен съперник на ChatGPT и се счита, че има необятен набор от случаи на приложимост.

Той употребява езиковия модел “PaLM 2 ” на марката като основа за своите познания и неотдавна беше употребен за прогнозиране на цената на криптовалутите.

Много вложители и търговци се насочиха към инструмента, с цел да видят прогнози за Биткойн и Етериум, тъй че ние направихме същото, като в същото време го насочихме към разбор за капацитета на цената на Tradecurve. Резултатите бяха изненадващи и бичи за всички криптовалути.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <



Прогноза на Гугъл Bard за Биткойн

Прогнозите, които бяха направени от Гугъл Bard за бъдещето на Биткойн, се основават на разбор на разнообразни точки от данни и трендове, следени на по-широкия крипто пазар. Прогнозите на AI може и да не са постоянно 100% точни, само че те дават скъпа информация, която вложителите могат да употребяват, с цел да вземат добре осведомени решения за търговия.

Според данните, генерирани от Bard въз основа на нашите подсказки, някои специалисти считат, че Биткойн може да доближи $50,000 до края на 2023 година Други считат, че той може да се намали до $20,000 или даже до по-ниски стойности.

Цената на Биткойн е непредсказуема и ще зависи от няколко фактора, като да вземем за пример пазарното търсене, привлекателността на блокчейн промишлеността и всеобщото приемане.

Към 4 юни 2023 година Биткойн се търгува на цена от към $27,220 През последните 30 дни криптовалутата означи спад от 4.1%, само че през последната седмица се увеличи с 2.4%. Данните за Биткойн в действителния свят демонстрират, че цената на криптовалутата е в застой, тъй че тя може да тръгне във всяка една посока.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Какво мисли Гугъл Bard за бъдещето на Етериум

Помолихме Гугъл Bard да предвижда и бъдещето на втората по пазарна капитализация криптовалута в света – Етериум. Макар логаритъмът да означи, че прогнозата може да не е точна, той предвижда, че Етериум може да доближи стойност от $2,750 до края на 2023 година Най-ниската точка, планувана за Етериум беше $1,800.

Въпреки това, когато се прегледа настоящото показване на Етериум, към 4 юни 2023 година той се търгува на стойност към $1,861. През последните седем дни най-ниската точка беше на $1,785, а най-високата – $1,917. През миналата седмица цената на Етериум също набъбна с 4.2%, което демонстрира, че той се намира в зелената зона.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Tradecurve може да скочи 100 пъти съгласно Гугъл Bard

След като бяха направени прогнозите за Биткойн и Етериум, беше време да попитаме Гугъл Bard за представянето на Tradcurve – нов хибриден DEX, който дава опция за неограничен достъп до търговия за всеки без прекосяване на процеси за опознаване на клиентите (KYC). Bard счита, че доста фактори могат да повлияят на бъдещата ѝ стойност – от това по какъв начин ще бъде призната от крипто общността до това какъв брой необятно ще се употребява.

TCRV, нейният роден токен, в този момент се търгува за $0.015 по време на трети стадий от предварителната ѝ продажба, като спрямо предходния стадий се следи нарастване с 25%.

Екипът на плана пресметна, че може да одобри 100,000 нови членове през първите три месеца на работа.
Платформата се отличава с висок ливъридж, алгоритмична търговия и с изкуствен интелект, както и със отбрана от негативен баланс с Proof of Reserves (PoR).

По време на предварителната продажба към този момент са продадени 16,016,810 токена и тя е приключена на 21%. Имайки поради всички тези аспекти, Bard предвижда, че TCRV може да се повиши 50 пъти по време на предварителната продажба, в случай че резервира тази инерция, и 100 пъти при старта.

Получете повече информация за криптовалутата TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР