Google актуализира приложението Pixel Camera, като разшири списъка с функциите

...
Google актуализира приложението Pixel Camera, като разшири списъка с функциите
Коментари Харесай

Google подсили камерите на Pixel 8 и 8 Pro и сега те предлагат нови функции

Гугъл актуализира приложението Pixel Camera, като разшири листата с функционалностите му, когато работи на смарт телефоните от серията Pixel 8. Освен това за всички модели Pixel е обновен графичният интерфейс, който е станал по-удобен за прилагане.

Основното изобретение е опцията за основаване на дълги таймлапс филми в режим Night Sight. Сега можете да получите 10-секунден видеоклип за пет минути запис във Full HD резолюция или 20 минути в 4K. Освен това е изменен логаритъмът за снимане на автопортрети с различаване на жестове с длан. По подразбиране той работеше единствено когато таймерът бе включен за 3 или 10 секунди, само че в този момент има алтернатива „ Винаги включено “.

Накрая, в настройките на приложението има функционалност за наложително активиране на режима Ultra HDR. Интерфейсът също е претърпял забележими промени. Настройките на яркостта и салдото на бялото са преместени от ръба на визьора в компактна въртележка, налична от долния десен ъгъл.

Панелът с настройки, ситуиран от горната страна (за светкавицата, таймера, съотношението и други елементи), е изместен в долната част на интерфейса. Достъпът до него към този момент е вероятен посредством превъртане нагоре по визьора.

Да напомним, че Pixel 8 Pro разполага тройна задна камера. Основният модул се базира на 50 МР оптичен датчик с усъвършенствана стабилизация на изображението и разполага с оптика с бленда f/1,7. Широкоъгълният модул употребява 48 MP фотосензор за изображения, а също по този начин 48 MP датчик с телефото обектив с 5-кратно оптично нарастване без загуби.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР