Гонзо е трети във вътрешния кръг, но получава рекорден процент

...
Гонзо е трети във вътрешния кръг, но получава рекорден процент
Коментари Харесай

Димитър Бербатов е фаворит за президент на БФС, сочи доклад на международна агенция

Гонзо е трети във вътрешния кръг, само че получава рекорден % недоверие 

Димитър Бербатов е супер любимецът за президент на БФС, сочи отчет на интернационална организация, изработен по поръчка на един от щабовете, научи Флагман.бг от извънредно меродавен източник.

Докладът не е обществен и се чака да бъде разгласен при започване на идната седмица. Той е в две елементи. Първата е изследвала настройките измежду така наречен „ вътрешен кръг “ – делегатите на БФС, които ще гласоподават на Конгреса на 15 март, а втората – класическата социология измежду българското общество.

Констатациите са прелюбопитни. Димитър Бербатов е покрай 50 % (46,30 %) поддръжка измежду вътрешния кръг и значително идващите дни ще са решаващи за екипа му. Ако съумеят да убедят задоволително клубове да ги поддържат ще победят от раз, което сигурно ще е изненада.

Изглежда това е повода за интензивността на Стилиян Петров в последните дни, който се приема доста добре от цялата футболна общност. Стенли в прав текст разгласи пред водещ състезателен ежедневник, че в случай че клубовете го желаят в българския футбол – да гласоподават за Бербатов.

Втората позиция (не)изненадващо е за Михаил Касабов, вр.и.д. президент на футболната централа. Според отчета поддръжката към него е 21,70 %.

Третото място е за Георги Иванов-Гонзо, който събира под 15 %.  Останалите претенденти са с много ниска поддръжка, която е в границите на статистическата неточност.

Социологическите настройки откриват, че най-сериозна поддръжка във външния кръг получава Димитър Бербатов – над 80 %.

Другите двама кандидати са с оскъдни проценти. Според заключението това се дължи на безспорната неразпознаваемост отвън футболни среди на Михаил Касабов, който е съвсем на 70 години, както и на огромното съмнение към Георги Иванов-Гонзо.

Ако последният бъде определен за президент на БФС ще бие всички върхове – с над 90 % отрицание в обществото.Толкова не е имал нито някогашният основен прокурор Иван Гешев в най-тежките си моменти, нито който и да е политик от новата ни история. Заради това не са изключени протестни дейности, тъй като 94,3 % респондентите, взели участие в представителната извадка, са безапелационни, че е време за смяна, считат изготвилите отчета.

Припомняме, че Конгресът на БФС е на 15-ти март.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР