Гонсало Игуаин, голмайстор на “Ювентус”, излиза титуляр срещу “Тотнъм” в

...
Гонсало Игуаин, голмайстор на “Ювентус”, излиза титуляр срещу “Тотнъм” в
Коментари Харесай

“Ювентус” с Игуаин на “Уембли”

Гонсало Игуаин, голмайстор на “Ювентус”, излиза титуляр против “Тотнъм” в осминафиналната среща реванш в Шампионската лига. Двата отбора ще решат крайния победител от конфликта на митичния стадион “Уембли” след 2:2 в първия дуел. Тогава Игуаин бе на терена и вкара двата гола за “Старата госпожа”. Пет дни по-късно аржентинецът се контузи в мач против “Торино” (1:0). Голаджията бе ударен в глезена и пропусна три дуела за “Ювентус”.

“Гонсало стартира тренировки”, написа на своята първа страница италианският състезателен ежедневник “Кориере дело спорт”.

Под въпрос обаче е Марио Манджукич, който тренира настрана от главната група и ще се взема решение в последния миг дали ще може да играе. Дори хърватският нападател да играе, в “Тотнъм” нерешителност няма.

“Никакъв боязън, въпреки всичко играем вкъщи – сподели Хюн Мин Сон от отбора на “шпорите”. – Трябва да покажем нашата игра и да нападаме с убеденост. Гладни сме за триумф, тъй като към момента не сме си свършили работата. Имаме отличен късмет да реализираме нещо значимо.”

Сон се разписа на два пъти при триумфа с 2:0 над “Хъдърсфийлд” в събота, като по този начин оказа помощ на “Тотнъм” да усили на 17 мача серията си без проваляне във всички шампионати.

“Сами виждате по какъв начин играем – добави играчът от Южна Корея. – “Тотнъм” заслужава място най-малко на четвъртфинал в Шампионската лига, а за какво не и освен това. Достатъчно положителни сме.”

Снимка: Фейсбук
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР