Гонките от днешната програма във ветроходството на Олимпийските игри в

...
Гонките от днешната програма във ветроходството на Олимпийските игри в
Коментари Харесай

Гонките в четири класа във ветроходната регата на Токио 2020 бяха отложени

Гонките от днешната стратегия във ветроходството на Олимпийските игри в Токио бяха отсрочени поради безветрие. Състезанията се организират в акваторията на яхтеното пристанище Еношима, само че няма никакъв вятър и лодките не могат да се движат.

В това пристанище през днешния ден трябваше да се проведат последните две отворени серии при мъжете и при дамите в клас ''470'', както и гонките за систематизиране на медалите в клас 49 също в двата пола.
Медалите трябваше да бъдат разиграни след обяд, само че макар наличното време, уредниците избраха да не чакат до последно.

Прогнозата за времето за през днешния ден, оповестена от Световната федерация по ветроходство, удостоверява за предстоящи леки ветроме сред четири и шест възела за след обяд. Това обаче е незадоволително и автобусите се местят за на следващия ден. Така във вторник ще станат известни медалистите в четирите класа, които са планувани за тези дни.

От федерацията по ветроходство прецизираха пред публицистите, които не знаят това, че най-малко шест възела вятър е необходим, с цел да се започват надпреварите и резултатите да бъдат признати за обективни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР