Гонки, дрифтове и среднощни състезания си спретват мъже смятащи се

...
Гонки, дрифтове и среднощни състезания си спретват мъже смятащи се
Коментари Харесай

Недосегаеми рейсъри дрифтят из Столипиново, сами си документират изцепките

Гонки, дрифтове и среднощни надпревари си спретват мъже смятащи се за недосегаеми в етническия квартал „ Столипиново”, написа. Свистенето на гуми, форсирането на мотори и звуците от спирачки, са единствено дребна част от нещата, от които се оплакват жителите на квартала в тъмните часове на денонощието.

В махалата постоянно се провеждат незаконни гонки, най-често в късните часове на уикендите. Множество коли излизат, с цел да се състезават между тях, а въодушевените рейсъри сами документират надпреварите си и гордо театралничат в обществените мрежи.

Без терзание, необезпокоявани, водачите блокират улиците на квартала, с цел да се впуснат в луда конкуренция. Импровизираните надпревари най-често се провеждат на емблематичната улица „ Ландос”. Именно там, на кръстовището с улица „ Елба”, е сниман и клипът с дрифтиращия мерцедес. В него се вижда по какъв начин немското возило прави „ няколко кръга” в средата на кръстовището и откакто се подвига задоволително пушилка от гумите, водачът гордо се изнася.



„ Очевидно се усеща недостижим и не се замисля за възможни последствия”, споделя пред медията ни гражданин на квартала.

Наши читатели описаха, че сходни осъществявания в махалата има съвсем всяка вечер. Междувременно обаче, все по-малко са патрулиращите коли от полицията.

Припомняме, че след спонтанна гонка на същата улица, за която писахме през декември, полицията стремително откри участниците и те бяха осъдени.

Тогава двама младежи на 24 години се снабдиха с актове по Закона за придвижване по пътищата за това, че с държанието си зад кормилото са основали спънки за останалите участници в придвижването и заплаха от пораждане на пътно произшествие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР