Гонка с мигранти в джип и в София, шофьорът блъсна

...
Гонка с мигранти в джип и в София, шофьорът блъсна
Коментари Харесай

Турските власти стреляха по мигранти, тръгнали към България. „Гранична полиция“ нямат информация

Гонка с мигранти в джип и в София, водачът блъсна 4 автомобила и избяга
Нелегални мигранти се пробваха да щурмуват граничен пункт Капъкуле от турка стана, с цел да преминат в Българоя. Наложили се е турските управляващи да възпроизведат изстрели и да затворят границата за 2 часа.

Областната администрация на Одрин изяснява, че групата, наброяваща стотина души, в това число дами и деца, е била транспортирана с рейс.

Те са блъснали телените огради, с цел да нахлуят в зоната към българския граничен пункт.

Това е предотвратено със серия изстрели, в това число с автоматизирано оръжие.

В последна сметка турските сили на реда съумяват да овладеят ситуацията, а от българската Главна дирекция „ Гранична полиция “ изясняват, че нямат информация за случая, съобщи 24 часа.

Екшън с присъединяване на незаконни мигранти се разигра и в София.

Джип с румънска регистрация отказал да се подчини на полицейско предписание в региона на летище София и последвало гонене. Джипът блъска четири автомобила до офис постройката на летището, а водачът е избягал и се търси.

В багажника на джипа са открити петима незаконни мигранти. Те са без документи. По информация на NOVA са сирийски жители.

„ Шофьорът е офейкал, тъй като се обезпечава от условия за измъкване и за покриване на случаи. И някой ден може да има и жертви, както е имало. Доколкото видях, в никоя от паркираните коли не е имало човек ”, разяснява Георги - притежател на ударена кола.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР