Gong.bgМагдалена Малеева изрази впечатленията си пред NOVA след достигането до

...
Gong.bgМагдалена Малеева изрази впечатленията си пред NOVA след достигането до
Коментари Харесай

Малеева: Гришо трябва да е железен срещу Медведев

Gong.bg

Магдалена Малеева изрази усещанията си пред NOVA след достигането до полуфинал от Григор Димитров на US Open. Легендарната българска тенисистка призна, че триумфът е повече от страховит, а идващият конкурент на Димитров – Даниил Медведев, е извънредно рисков съперник.

„ Страхотен резултат. Аз доста се зарадвах сутринта, като видях, още спях, имах болно дете. Не можах да дремя през нощта, споделих си по какъв начин ще стана да виждам мача, само че видях, в 06:00 ч., че са по два сета и тъкмо щях да ставам да го виждам и доста бързо свърши петият сет, тъй че … Страшно се зарадвах, отидох в другата стая, бяха друго дете и мъж. Казах нали: „ Григор е бил Роджър! ”, и по този начин. Много се веселя и е доста вълнуващо, тъй като е Голям шлем, тъй като такава победа над подобен играч, тъй като продължава напред и по този начин строхотно ”, разяснява Малеева пред NOVA.

„ Григор наподобява е имал доста сериозна травма. Контузия в рамото е извънредно неприятно нещо, тъй като по този начин мъчно минава. Чудиш се дали би трябвало да се оперираш, дали да пробваш без интервенция. Това нещо аз съм го преживявала с рамо и е доста досадно, тъй като не знаеш по кое време тъкмо ще ти мине и какво ще стане, само че той доколкото разбирам от самото начало се е борил, не губи вяра. Тренира крепко и защото Григор има необикновен капацитет в този момент виждаме резултатите от неговия труд. Дано да не е единствено тази седмица, да успее да е здрав и да продължи с тези хубави резултати и нататък ”, продължи най-великата ни тенисистка.

„ Този Медведев е доста чудноват състезател, нали го гледахме тук в София. Аз доста желаех да виждам и мача с Вавринка през вчерашния ден. Трябва Григор в действителност да е стоманен, извънредно толерантен, този е доста противен състезател, тъй като не прави никакви неточности. Имаш възприятието, че не прави нищо, а в действителност изобщо пък не бърка. Ще е доста сложен мач, само че Григор съгласно мен има шанса, опцията да завоюва целия шампионат, просто той е… допустимо е всичко да направи. Възможно е да бъде 3-ти, допустимо е да бъде 83-ти. Възможно е да бие Роджър Федерер на US Open, тъй че нека да е мощен, здрав, пресен, мобилизиран и да издържи до края ”, завъrши Маги Малеева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР