GOM Player е мултимедиен плейър с вградени популярни аудио- и

...
GOM Player е мултимедиен плейър с вградени популярни аудио- и
Коментари Харесай

GOM Player+ 2024 24.0.0.6999

GOM Player е мултимедиен плейър с вградени известни аудио- и видеокодеци. Поддържа всички най-популярни формати за видео и аудио, голям брой разширени функционалности, опция за персонализиране и услуга за разкриване на кодек.

GOM Player поддържа множеството кодеци (AVI, MP4, MKV, FLV, WMV, MOV и още доста други) посредством личната си вградена система за кодеци няма да се постанова да търсите подобаващи кодеци всякога, когато не можете да възпроизведете избран видеоформат.

За кодеците, които изискват лиценз и не се популяризират гратис, GOM Player автоматизирано ще ви води до уеб страница с безвъзмездни кодеци с отворен код.

Плейърът поддържа доста разширени функционалности за напреднали консуматори. Можете да персонализирате плейъра, като създадете собствен личен скин, зададете ключове за превключване, режими на VMR, разграничителна дарба и други

GOM Player+ е еволюция на безплатната версия на GOM Player. Тя ви дава всички благоприятни условия както безплатната версия, само че с добавени съществени усъвършенствания: Без реклами, усъвършенстван потребителски интерфейс за елементарно и бързо потребление, доста усъвършенстване на продуктивността.

GOM Player дава и функционалности като миксер за наслагване, HTTP стрийминг, възобновяване на показателите в действително време за AVI файлове, поддръжка на Unicode, RW/FF въз основата на основни фрагменти и доста други!

Основни благоприятни условия на GOM Player+:

Поддръжка на голям брой файлове – Поддържа разнообразни файлови формати, в това число AVI, MP4, MKV, FLV, WMV, MOV, DVD и Audio CD. Разширени функционалности – Плейърът разполага с многообразие от разширени функционалности, като повтаряне A-B, снимане на екрана, снимане на Media Player, надзор на скоростта на възпроизвеждане и видео резултати. Персонализиране – Интерфейсът, на който можете да извършите личен скин, и усъвършенстваните контроли за филтри го вършат извънредно адаптивен. Позволява на потребителите да персонализират своето прекарване, с цел да дава отговор на техните потребности. Търсачка на кодеци – Услугата Codec Finder (Търсач на кодеци) на GOM Player ще потърси единствения изчезнал кодек и ще ви насочи към място, където можете да прочетете повече и да го изтеглите. Възпроизвеждане на счупени файлове (патентовано) – Патентованата технология на GOM Player разрешава на потребителите да преглеждат файлове с нарушен показател или такива, които към момента се изтеглят. Заснемане на екран – Заснемането на екрана ви разрешава да извършите екранна фотография на видеоклипа си непосредствено от плейъра. С помощта на функционалността Burst Capture (Заснемане на серия) можете да вършиме непрекъснати екранни фотоси до 999 фрагмента. Филмови надписи – от типичен филми до най-нови шлагери – Библиотеката със надписи съдържа данни, събирани в продължение на 10 години! Автоматично търси и синхронизира надписи за кино лентата, който се възпроизвежда. 360° VR възпроизвеждане – Поддържа онлайн търсене на VR видеоклипове в YouTube, както и ваши лични 360° видеоклипове.

Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в GOM Player+ 2024 24.0.0.6999:

 GOM Player+ 2024 new opening

Официална страница
Изтегли: GOM Player+ 2024 24.0.0.6999 (34.0 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР