Голямото семейство на ЕГ Иван Вазов“ внезапно загуби един от

...
Голямото семейство на ЕГ Иван Вазов“ внезапно загуби един от
Коментари Харесай

Елитната езикова гимназия "Иван Вазов" в Пловдив внезапно загуби един от най-уважаваните учители - Цветан Савов

Голямото семейство на ЕГ „ Иван Вазов “ ненадейно загуби един от най-обичаните и уважавани преподаватели – Цветан Савов, дълготраен преподавател по физическо образование и спорт в учебното заведение, Той умря през вчерашния ден сутринта на 57 години.

„ Днес (бел.ред. - вчера) коридорите на учебното заведение са необичайно тихи и тъжни, а пред източния вход, където нормално можеше да бъде открит Цецо, заобиколен от учениците, е пусто. В учителската стая липсва смехът, който той умееше да провокира у сътрудниците си с шегите и закачките си. Разплаканите очи на учители и възпитаници през днешния ден приказват повече от думите, които с тъга си споделят. Скръбта на всички е дълбока и откровена, тъй като Цецо беше обичан от всички! “, написа „ Уча в Пловдив “.

Цялата духовна общественост на ЕГ „ Иван Вазов “ скърби! Но има вяра, че когато времето излекува болката от загубата, след него ще остане още по-ярка следата от добротата, с която той живя!

Траурното поклонение ще се организира на 11. 05. 2023 година от 11:00 часа на гробищен парк “Рогош ” Призивът на екипа на гимназията е: “Нека изпратим по този начин Цецо, както самият той живя: с обич! ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР